Zwoele zomeravond

Zwoele zomeravond; dé geur van Hawaiian Sunset handlotion. Half oktober doken we het lab in en zijn er diverse geurcombinaties geroken en gemixt.

Gevoel in geur vertalen

Heb je dat wel eens geprobeerd een gevoel in een geur vertalen? Ik neem je mee …

Je staat op een tropisch strand en de zon zakt langzaam weg, prachtige kleuren in de lucht. De zinderende warmte van de zon valt weg en de wind zwakt af. Het zeewater lijkt bij vlagen een spiegeltje waarin de maan reflecteert. Het zand onder je voeten is nog warm, je ruikt ineens de bloemen langs de weg. De geur van een zwoele zomeravond.

Zwoele zomeravond; Hawaiian Sunset handlotion

Hoe vind je de geur die bij dit gevoel past? Je weet het pas als je het kunt ruiken. Met een aantal essentiële oliën en natuurlijke parfums hebben we diverse combinaties gemaakt. Uiteindelijk met 5 samples naar huis gegaan en toen de mix tot rust kwam in de geweldige basis handlotion bleken de geuren nog meer tot zijn recht te komen.

Wat mij vooral opvalt is dat de geur op je huid het fijnste geurt. Ik wapper als een waaier met mijn handen en een zwoele zomeravond geur kruipt mijn neus in. Ik doe mijn ogen dicht en geniet, dít is hem; Hawaiian Sunset.

Hoe gaat de reis verder?

Net als bij Breezy Beach handlotion komt er van de Hawaiian Sunset handlotion ook een PIF (product informatie dossier). Wederom is er geduld nodig want dit duurt over het algemeen wel een aantal maanden voor het compleet is. Na afronding weten we o.a. hoe lang het product houdbaar is en het veilig voor gebruik is. Ik hou je op de hoogte.

Volg Coconey ook op Instagram en blijf op de hoogte.