Weer een stapje dichterbij

Weer een stapje dichterbij het eindresultaat, de lancering van de nieuwe handlotion.

Weer een stapje dichterbij

Ik vertel jullie goed nieuws want na 3 testrondes plus een aantal aanpassingen heb ik een akkoord gegeven voor de definitieve versie van de Coconey handlotion. Deze handlotion krijgt ook een eigen naam; Breezy Beach.

BREEZY BEACH – handlotion –

Een heerlijke geur die je doet denken aan een tropisch strand met een fris briesje. De handlotion trekt heel snel in dus waar je ook bent, je laat geen vet spoor na. Je kunt zelfs met je handen door het zand en de korreltjes blijven niet plakken.

Het allerbelangrijkste is een goede handverzorging waar je ook bent, op kantoor, in de file, als drukke moeder, op school, voor een afspraak, na het sporten, etc.

Goede handverzorging

Onze handen doen zoveel voor ons en dan verdienen ze het zeker om ook goed verzorgd te worden. Hoe vervelend zijn de kloofjes, eeltplekjes of onverzorgde nagelriemen? Dit kan voorkomen worden door heel goed te smeren met een juiste handlotion.

Hoe goedkoper de handcréme, hoe minder verzorgende producten er in zitten. Leuk zo’n laagje créme op je huid maar het doet niks voor je. Een goede handlotion trekt goed ín de huid en verzorgt van binnenuit. Coconey handlotion is puur natuur. Het is zuiver plantaardig én vegan.

Volg je Coconey al op Instagram? Geniet van een tropical feeling 🙂

2 reacties

  1. Irene schreef:

    Wat een toffe naam voor een handlotion! Een crème die snel intrekt en niet vettig is: geweldig! Ben je ook al met de flacon qua ontwerp bezig Willeke? Succes, greets Irene

    • admin schreef:

      Dank je wel Irene. Jazeker, achter de schermen wordt er hard gewerkt 🙂 Zodra ik meer weet en kan laten zien zal ik dat zeker doen. We reizen ondertussen gewoon verder naar de lancering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *