Wat zit er in de handlotion?

Wat zit er in de Breezy Beach handlotion voor ingrediënten en wat doen ze. Hieronder een korte uitleg van een aantal mooie natuurlijke producten.

Kukui noot olie

Kukui noot olie is een natuurlijke vochtinbrenger, die snel door de huid wordt opgenomen. Door deze drogende olie voelt de huid dus niet plakkerig aan. De olie wordt gebruikt om de huid te kalmeren en beschadigde huid te verzorgen.

De Kukui boom vindt je veelal op Hawaii (is daar zelfs nationaal symbool) maar ook in andere delen van het pacifisch gebied. De boom wordt tussen vijftien en twintig meter hoog en draagt bloemen, deze groeien uit tot noten met een harde buitenkant en een of twee pitten.

Shea Butter

Shea butter, op de ingrediëntenlijst te vinden als butyrospermum parkii butter, wordt gewonnen uit de noten van de shea-boom en heeft een vettige structuur. Het staat bekend om de verzorgende werking en versoepelt de huid.

Allantoïne

Allantoïne wordt veel gebruikt in cosmetische producten. Het zou de huidvernieuwing en -heling bevorderen dankzij het stimuleren van het exfoliëren (vervellen) van de huid. Andere voordelen voor de huid die allantoïne biedt zijn het hydrateren van de tussencelstof tussen de huidcellen, waardoor de huid ook in staat is zichzelf beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook heeft allantoïne een kalmerende, anti-irriterende werking.

Natuurlijke parfums

Voor de optimale tropische geurbeleving zijn er diverse natuurlijke parfums toegevoegd. Voor Breezy Beach is dit een geur van kokos gecombineerd met een vleugje munt. Een heerlijke beleving die je doet denken aan een tropisch strand met een fris briesje.

Vegan

Alle producten van Coconey handcare zijn 100% natuurlijk en vegan.

Op elk product staan ook de ingrediënten vermeld zodat je weet wat je smeert. Ga naar de shop en bestel de heerlijke handlotion of start met een sample.

Volg Coconey ook op Instagram en kom elke dag in een tropical vibe