Was je handen stuk

Was je handen stuk, dát is het advies vanuit de regering zodat je bacteriën en virussen verwijdert zoals het Covid19 virus.

Is zo vaak handen wassen echt nodig?

Met alleen water spoel je het vuil van je handen en met zeep ontvet je ze ook. Verdwijnt er te veel vet van je huid dan droogt de huid uit en ontstaan er wondjes en kloofjes.

Om bacteriën en virussen te verwijderen moet je eigenlijk elke keer dat je ook maar iets aanraakt weer je handen wassen. Echt óveral zit bacteriën op, die onze weerstand ook weer sterker maakt.

Handen wassen sluit ook niet uit dat je handen compleet steriel zijn. Je hoeft dus niet elke minuut dit te doen.

Wat kun je zelf doen?

Wen jezelf aan dat je na het handen wassen je handen even goed insmeert met een fijne verzorgende handlotion. Er is best veel aanbod maar bedenk dat in de meeste, vooral goedkope, merken veel water en chemische stoffen zitten. Wees bewust met wat je smeert.

Coconey handlotion is volledig vegan, dat betekent dat er dus geen chemische stoffen in is verwerkt, een puur product met ingrediënten uit de natuur die onze huid soepel houdt en verzorgd.

Dit geldt natuurlijk niet alleen tijdens een tijdperk waarin Corona regeert, vooral in de herfst en het winterseizoen is extra verzorging nodig. Verwarming en vochtige koude drogen onze handen ook uit. Ik zie het bij mijn klanten van Nagelstudio Harderwijk steeds weer terug. Kloofjes aan de zijkant van de vingers, droge nagelriemen of een schilferige huid.

Was je handen stuk, maar gebruik daarna een een goede verzorgende handlotion met eventueel een verzorgende nagelriemolie extra.

De verwachting is dat begin januari 2021 Coconey verkrijgbaar is, ik hou je op de hoogte. Volg ondertussen Coconey op Instagram, leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *