Sneeuwbaleffect

Een sneeuwbaleffect is de benaming voor een situatie waarin een gebeurtenis zichzelf steeds verder versterkt, te vergelijken met een sneeuwbal die bij het bergafwaarts rollen steeds groter wordt en steeds sneller naar beneden rolt.

Zo gaat het ook met een nieuw product op de markt brengen. Het begint met kennismaking met de mensen dicht om je heen en als het balletje gaat rollen breiden ook de klanten meer uit.

Het begon met een gedachte

Ik ben al bijna een jaar bezig met de ontwikkeling van COCONEY handcare. Het begon met een gedachte, daarna ging ik er over praten en visualiseren. Toen werd de stap gezet en een bedrijf gevonden die mijn ideeën perfect kon vertalen in een product. Hoe de reis verliep heb ik je al in een eerder blog verteld. De lancering was op het moment dat de volledige lockdown in Nederland een feit werd. Wat een ongelukkig moment.

Het gebruik van handlotion is nu juist extra welkom door het winterseizoen en door het vele wassen van je handen. Ik wil graag iedereen wel voorzien van de COCONEY Breezy Beach handlotion. Maar het balletje moet nog verder gaan rollen.

Geef jij het balletje een duwtje?

Ik ben als zomerliefhebber niet zo’n fan van een sneeuwbaleffect dus kies ik voor een meer tropical balletje, het strandbaleffect. Door de breezy wind vliegt hij over het strand en iedereen wil hem even aanraken of een tikje geven zodat hij weer verder waait. Verspreid COCONEY handcare over het land, bestel een aantal samples en geef ze kado, zet je eigen ‘on the go’ op het bureau en deel het met je collega’s, geef je bezoek een toefje Breezy Beach handlotion na het handen wassen.

Kortom; tik hem aan en laat meer mensen genieten van dit mooie nieuwe product. Dank je wel voor je hulp. Samen komen we verder dan alleen.

Breezy Beach; door de geur van kokos gecombineerd met een vleugje munt geniet je van een tropische gevoel. Een heerlijke ervaring die je doet denken aan een tropisch strand met een fris briesje.

100% natuurlijk en vegan, trekt snel in de huid, tropische geurbeleving én zuinig in gebruik.

Blijf in de tropical vibes en volg #COCONEYNL op Instagram