Ruiken, voelen en smeren

Ruiken, voelen en smeren met Coconey handlotion, dáár keek ik echt naar uit. Hoe zou het team mijn wens vertalen in een product, begrijpt ze mij wel en hoe vormt een idee dan in een daadwerkelijk product.

Verrassing …

Yes, het eerste sample

Extra leuk was de verrassing om, veel eerder dan verwacht, het eerste sample in mijn handen te hebben.

Ik haal het dopje er af en een voorzichtige geur sluipt mijn neus in. Vervolgens doe ik een toefje lotion op mijn hand en masseer het heerlijk in. Heel soepel is de lotion en ik merk direct hoe snel het product in de huid trekt. De geur wordt wat sterker en de glimlach op mijn gezicht nog groter.

Mijn eerste kennismaking met Coconey Handlotion is zooooo veelbelovend. WOW!! Als nagelstyliste heb ik al heel wat verschillende lotions gebruikt maar Coconey is écht anders, zoals ik het in mijn hoofd had.

Testperiode handlotion

test

Vanaf NU ga ik het product zelf testen en de vervolgstap is om de lotion na deze eerste test te finetunen. Daarna volgt er nogmaals een testperiode en dan zal ik dit product ook in mijn salon gaan gebruiken en kunnen mijn klanten het ook gaan ervaren.

Een product maken gaat natuurlijk niet over 1 nacht ijs. Het is vooral testen en finetunen tot het gewenste resultaat. Ik hou jullie op de hoogte.

Volg Coconey ook op Instagram en reis met mij mee naar de lancering.