Paperassen

Paperassen, ook Coconey ontkomt er niet aan.
Voor ieder cosmetisch product wat je op de markt (EU) brengt is een productie-informatie-dossier nodig

Wat is een product informatie dossier?

Een product-informatie-dossier beschrijft wat het product is. Ook staat er in dit dossier vermeld dat het veilig is, want dit is uitgebreid vooraf getest door een deskundige. Uiteraard wordt ook hierin vermeld dat het écht dierproefvrij is want dit is een voorwaarde voor elk cosmeticaproduct in de EU. Alle ingrediënten staat ook duidelijk vermeld in dit dossier.

Vind je het interessant om er meer over te lezen check dan deze site van het NVWA (Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit).

Gelukkig heb ik een fijn bedrijf ingeschakeld die dit voor Coconey regelt, want dit is een heel belangrijk onderdeel van het hele proces. Het neemt ook weer wat tijd in beslag voordat alle paperassen in orde zijn.

Paperassen

Waar is Coconey nu op de route?

Als je dacht dat ik nu languit in mijn virtuele hangmat lig te chillen en te wachten op de paperassen dan heb je het mis.

* de prijsstelling voor de producten en sets zijn berekend en vastgesteld
* de verpakking is uitgezocht
* de stijl van Coconey is doorgevoerd tot in het detail
* onwijs gave kaarten zijn al binnen
* de website zal aangepast worden met o.a. een webshop

Wat ik nog moet gaan regelen zijn bijvoorbeeld de etiketten, maar dit kan pas als ik weet wat er op moet komen te staan. Ook ga ik snel het lab in om een tweede geurlijn te creëren. Naast Breezy Beach (ultieme tropical strandgevoel) komt er een heerlijke tropical bloemengeur bij (Hawaiian Sunset).

Ik kijk er zo naar uit om jullie ook te laten genieten van deze heerlijk handlotion. Terwijl ik achter mijn computer zit te typen smeer ik even mijn handen in en typ gewoon weer verder. Geen enkel spoor van vettigheid, een fris gevoel op mijn handen en ook nog een zalige verzorging.

Volg Coconey ook op Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *