Je favoriete handlotion

Je favoriete handlotion is nu helemaal klaar om naar de eindbestemming te reizen. De eindbestemming is natuurlijk jouw hand.

Wat begon met een plan in april van 2020 naar de daadwerkelijke lancering eind december 2020. We hebben behoorlijk de wind mee gehad, ik neem je nog even mee naar de reis die we hebben gevolgd.

“Ik ben het allergelukkigst als ik op mijn blote voeten kan slenteren over een warm strand, waar de palmen zachtjes ruisen en de lucht helderblauw is. De geuren van de warmte die in de loop van de dag veranderen van fris naar zoet. Heerlijk turen over een diepblauwe zee, schelpjes zoeken op het strand en genieten van een zoete cocktail”.

Willeke den Hollander, bedenker en eigenaar van Coconey

Hoe was de reis?

Vertrek

Op 5 juni van dit jaar vertrokken we met een concreet plan. Reuze spannend want ik moest het concept en idee van Coconey uitleggen aan iemand anders die het product voor mij ging vormgeven met ingrediënten en samenstelling.

Samples

Een paar weken later kreeg ik het eerste sample al in handen. Ik was zo blij, oehhh wat smeerde deze handlotion lekker, trok zo in de huid, een smooth effect op mijn huid én de geur was een goede start. Geweldig hoe iemand mijn wens vertaald in een product. Mijn vertrouwen was direct optimaal, dit gaat goed komen.

Een tweede sample volgde en daar had ik niet het wow effect wat ik had na sample 1. De geur klopte gewoon niet. Ook voelde dit sample niet meer zo lekker aan tijdens het inmasseren. Na overleg kwam sample 3, echt een feestje. Het was direct JA, dit is hem!

Door de geur van kokos gecombineerd met een vleugje munt geniet je van een tropische gevoel. Een heerlijke ervaring die je doet denken aan een tropisch strand met een fris briesje.

Breezy Beach handlotion

Achter de schermen

Achter de schermen werd de look & feel neergezet wat zichtbaar is in de verpakking, logo, website etc. Een label wat past bij de verpakking. Een hele klus kan ik je vertellen. Elk detail moet kloppen voor de ultieme tropical ervaring.

Wat ook erg belangrijk voor COCONEY handcare is het feit dat er geen chemische troep in is verwerkt. Elk product is 100% natuurlijk en vegan. Smeer bewust en geniet van alle mooie ingrediënten uit de natuur. Ook is het product uitgebreid getest op o.a. de houdbaarheid, veiligheid, zit er echt in wat we op het etiket vermelden, etc.

Verpakking

Ook over de verpakking is goed nagedacht, want waarom zoveel verzendkosten betalen als het niet nodig is. Heel bewust is er gekozen voor een navulverpakking zodat je een glazen dispenser kunt gebruiken. Deze kun je telkens navullen. De dispenser is ook net wat groter dan de navelverpakking qua inhoud, ook dit is een bewuste keuze. Als je handlotion bijna op is dan kun je de ‘refill’ volledig legen in de dispenser en heb je geen restjes over.

De ‘on the go’ is een ovaal flesje in plaats van rond, zo kan ook deze per brievenbuspost worden verzonden. Je hoeft dan ook niet meer thuis te wachten op je pakket want de postbode schuift deze zo door de brievenbus heen.

Je favoriete handlotion

Ik wens je van harte toe dat deze Breezy Beach je favoriete handlotion is die doet wat het beloofd. Een heerlijke verzorgende handlotion die snel in de huid trekt en geen vet spoor achter laat. Het geeft je huid een zijdezacht en schoon gevoel. De geur geeft je een ontspannen zomers gevoel.

Begin 2021 komt er een tweede handlotion uit, Hawaiian Sunset. De basis is hetzelfde als Breezy Beach maar de geur neemt je mee naar een tropical zwoele zomeravond.

Shop hier je favoriete handlotion