Help ….. mijn handlotion is bijna op

Help ….. mijn handlotion is bijna op, de tester dan. De lotion smeert al heel zuinig maar nu komt toch het einde in zicht van het eerste sample.

Geduld

Geduld is niet mijn sterkste kant, ik ben iemand van actie … Ik ben achter de schermen wel bezig met mijn zoektocht naar de perfecte verpakking maar ik ben zo benieuwd naar de finetuning van het 2e sample.

Geduld is nu echt wel even nodig, want ik besef heel goed dat de handlotion niet zomaar op de plank ligt. Het geeft mij ook tijd om met de ontwikkeling en look & feel van Coconey bezig te houden. De verpakking is ook erg belangrijk vind ik. Het mag best een beetje luxe aanvoelen, geen tube gevuld met een lotion.

Er komt een mooie dispenser maar ook een kleine reisgenoot, eentje die je meeneemt in je tas of onderweg.

Wil jij ook testen?

Als het 2e sample van de Coconey handlotion er is wil ik jullie de mogelijkheid geven om te testen. Wil jij ook testen, stuur mij dan even een berichtje met je naam en adresgegevens, dan zorg ik dat jij een sample ontvangt. Het enige wat je hoeft te doen is lekker smeren én een korte enquete invullen.

Volg je Coconey al op Instagram?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *