Heb jij een gave koffer?

Heb jij een gave koffer? Al je leuke vrolijke jurkjes gaan mee op reis en je pakt ze in, samen met de hippe slippertjes in je koffer. Als jij ooit langs een bagageband op het vliegveld hebt gestaan dan weet je dat de meeste koffers blauw en zwart/grijs zijn. Een enkeling heeft een gave print of een felle kleur. Die valt natuurlijk direct op. Soms is het gewoon gissen of die ene blauwe koffer nu de jouwe is of toch van iemand anders.

Bij een mooi product hoort natuurlijk ook een bijpassende verpakking. En ik wil zeker niet dat de Coconey verpakking op gaat in de massa. Dat doet het product namelijk ook niet.

Heb jij een gave koffer

De ideale verpakking

De ideale verpakking kiezen valt nog niet mee. Ik had vooraf al iets in mijn hoofd en dat is een mooie startpositie in mijn zoektocht.

Sowieso wordt het een navulverpakking plus een gave dispenser. Daarnaast komt er ook een kleiner formaat die makkelijk mee kan met vakantie, onderweg, op kantoor of in je handtas. Dat deze kleine donder nu de lastigste is had ik niet zo snel verwacht.

Dan heb ik eindelijk de ideale combinatie gevonden maar dan blijkt dat ik deze in zo’n grote hoeveelheid moet afnemen, dát gaat mij echt een stap te ver. En grote hoeveelheid dan heb je het over minimaal 10.000 of nog meer.
Natuurlijk is mijn streven om zoveel producten te kunnen verkopen maar ik start liever een tikkie veiliger. Ik boek ook niet in 1x een hele wereldreis want stel dat ik onderweg ergens wat langer wil blijven of mijn reisplan wil aanpassen, dat kan dat niet meer.

Tropical succesje

En jawel hoor, ik heb een tropical succesje geboekt, want het lijkt er op dat ik nu de verpakking heb gevonden die ik voor ogen heb. Super tof!
Neeeeee ik vertel echt nog niet wat voor gave koffer ik heb, maar vertrouw er maar op dat het een fijne tropicallook heeft en vooral niet opgaat in de massa.

heb jij een gave koffer

Het betekent niet dat ik nu languit kan gaan liggen in mijn hangmatje want naast een ideale verpakking hoort natuurlijk ook informatie en een duidelijk etiket etc. Dus werk aan de winkel 🙂

Volg je Coconey ook al op Instagram?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *