0619048905
info@coconey.nl

Ervaringen

Geniet jij ook zo van de COCONEY handcare? Super leuk als je een berichtje schrijft over je ervaring. Dank je wel!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
13 berichten.
Yvonne Yvonne heeft geschreven op 9 maart 2021 om 9:30 pm
Meteen de hele set gekocht en zeer tevreden. Chique dispenser, heerlijk en eerlijk verzorgend product. In 1 woord "GENIETEN"!
Joyce Joyce heeft geschreven op 3 maart 2021 om 5:43 pm
Geweldig!!!! Vandaag een klein flesje gekocht om te proberen. Maar dat had ik al veel eerder moeten doen. Zachte handcreme met een heerlijke geur. En mijn handen....they love it ❤
Elise Elise heeft geschreven op 15 februari 2021 om 7:56 am
Wow! Wàt een fijn product! Voor iemand die al-tijd vergeet te smeren en van hot naar her vliegt, maar het wel belangrijk vindt er netjes bij te lopen, is de Handlotion van Coconey een uitvinding! Trekt razendsnel in, komt in slimme verpakkingen die er gezellig uitzien, ruikt lekker en (het belangrijkste) levert resultaat. Blij!
Cathy Cathy heeft geschreven op 19 januari 2021 om 11:06 am
Heerlijke handcrème van Coconey. Plakt niet, trekt heel snel in en ruikt naar een tropisch eiland.... 😊
Sandra Sandra heeft geschreven op 15 januari 2021 om 12:44 pm
Wat een mooi flesje en ook heel mooi ingepakt. Hij is echt fijn, trekt enorm snel in. Ik zal hem aan iedereen laten ruiken en laten proberen ook. En ga hem zeker aan mijn zusje refereren, die wast haar handen kapot in het lab en gaat hier heel blij van worden, omdat het geen vette vingers achterlaat en ze snel door kan gaan.
Linda Linda heeft geschreven op 7 januari 2021 om 9:01 am
Heerlijke niet vette handcreme die wel het gevoel geeft je handen te verzorgen. Frisse geur die blijft hangen. Mooi klein flesje voor onderweg. Navulling in handige zak. Aanrader!
Teddy Teddy heeft geschreven op 4 januari 2021 om 11:05 am
Heerlijk verzachtend. Een aanrader!
Jolanda Jolanda uit Harderwijk heeft geschreven op 20 december 2020 om 6:15 pm
Wow zo blij met deze handcreme. Eindelijk nu één gevonden die niet vet blijft en snel opdroogt. Het ruikt ook nog eens lekker. Mijn handen worden er zichtbaar zachter van. Nu al verslaafd. Bedankt . Een echte aanrader
Cynthia Cynthia uit Harderwijk heeft geschreven op 20 december 2020 om 5:30 pm
Zojuist deze heeeerlijk handcrème geprobeerd 😍 de geur is echt waaauwie en hij smeert heerlijk! Een tip dus voor de mensen die net als ik ook graag hun handjes smeren 👌🥰
Geraldine Geraldine heeft geschreven op 20 december 2020 om 12:29 pm
Wat een heerlijke zomerse handcrème! Ik krijg nog meer zin in de zomer! Echt een aanrader. De crème smeert heel fijn, totaal niet vettig en je handen worden zo super zacht! Extra lekker nu in de winter, genieten!!
Ietje Ietje heeft geschreven op 18 december 2020 om 9:03 pm
Wat een fijne handcreme! Super zachte handen en de geur blijft lang hangen. Ben er blij mee
Mireille Mireille uit Harderwijk heeft geschreven op 17 december 2020 om 6:45 pm
Zonder iets te zeggen waande zelfs mijn man zich direct op het strand, onder een palmboom met een cocktail. Mijn eerste gedachten was ook absoluut strand. Hele mooie fijne combinatie en lekkere textuur. Trekt snel in en heeft een lange tijd een aangename geur.
Hennie Hennie heeft geschreven op 16 december 2020 om 11:09 am
Ik gebruik de Breezy Beach nu een paar dagen en heb heerlijk zachte handen. Heel fijn.