Een spoor van vettigheid

Een spoor van vettigheid op je bureau, je laptop, de papieren die je netjes wilde houden voor je presentatie. De deurklink en het lichtknopje glimmen van vettigheid. Wat is hier gebeurd???

Vette handlotion

Je hebt je voorgenomen wat vaker je handen in te vetten en pakt een van de diverse tubes handcrèmes die je nog in je kast hebt liggen. Van die crèmes die je voor weinig geld hebt gekocht bij de supermarkt of goedkope drogist. Deze crèmes leggen een geweldig mooi vet laagje óp je huid en doen helaas niet zo heel veel voor je handen.

Je handen voelen een moment minder droog aan maar een spoor van vettigheid kun je volgen om je heen.

Schoonheid komt van binnenuit

Schoonheid komt van binnenuit, die tekst heb je vast al eens om je heen gehoord. En daar zit echt een waarheid in. Drink je heel weinig dan zul je dat zeker zien aan je huid. Vergeet je de juiste verzorging, ook dat is zichtbaar. Gevolg zijn droge plekken, soms zelfs kloofjes aan de zijkant van de vinger of op de toppen. Dan ben je natuurlijk al te laat.

Coconey handlotion; dé oplossing

Hoe kan ik nu al weten dat de Coconey handlotion dé oplossing is, terwijl het nog niet eens op de markt is. Ik heb al mijn wensen voor een goede verzorgende handcréme kenbaar gemaakt bij een gespecialiseerd team. Ennnn ik heb al de eerste tester en die is nu al veelbelovend.

Coconey handlotion mag geen vette laag op de huid achterlaten. Zo kun jij, actieve vrouw, je handen verzorgen terwijl je in de file staat, achter je bureau zit, even snel voor je de deur uit vliegt of voor een gezellig feestje als je al je mooie kleding aan hebt. Coconey handlotion laat géén vetlaagje achter op de huid.

Het-laat-geen-vettigheid-achter-test

Ik heb mijn handen lekker ingesmeerd met het eerste sample van de Coconey handlotion. Direct daarna heb ik mijn fluffy heilige birmaan geaaid, zie het verbluffende resultaat: geen plakharen op mijn handen.

Ik vind dit zo tof, het ultieme resultaat. Coconey handlotion laat geen enkel spoor van vettigheid achter. Niks …

Volg je de reis naar de lancering van dit geweldige product al op Instagram?