De zomer is los

De zomer is los in ons eigen Nederland. We hebben er even op moeten wachten, maar het is de moeite waard. Heerlijke strakblauwe luchten met heel af en toe een schapenwolkje. De temperaturen die je meenemen naar het zomerse gevoel, blije mensen, maar ook flipflops, vrolijke jurkjes en een zongekleurde huid.

Handverzorging in de zomer

Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik moet toch echt even aan de slag met mijn voeten en benen. De voeten komen weer uit de sokken en hebben weinig verzorging gehad. Ik begon voordat de zomer los ging met een bezoekje bij de pedicure. En ze vertelde me streng, toch eerst even goed de voeten en benen scrubben want door de aanwezige droge huid en huidschilfers wordt het verzorgende product niet opgenomen door de huid. En gelijk heeft ze … ik volgde haar advies op en ben nu klaar voor de zomer.

Maar hoe zit het nu met de handverzorging? Zie jij op je handen ook van die droge schilfertjes? Heb je toch nog last van kloofjes die nog maar niet weggaan? De handen zijn continue blootgesteld aan de zon, dus smeer deze ook in met je zonbeschermende lotion. Start je dag goed met een goede verzorging en masseer je handen goed in met COCONEY handlotion. Daaroverheen een laagje zonbeschermende lotion.

Lig je veel in het water, je huid droogt uit, dus wees hierop voorbereid en zorg dat de huid van je handen in goede conditie zijn, dan kunnen ze ook veel meer hebben.

Welke handlotion kies ik?

Breezy Beach is dé handlotion die je kiest voor overdag, een heerlijk verfrissende handlotion. Als de zonnige dag weer ten einde is en je weer bent opgefrist is het juist weer heerlijk om te kiezen voor de zoete bloemengeur van Hawaiian Sunset. Deze komt in juli uit, dus nog even geduld. Echt een super leuk set, kies de geur die bij het deel van de dag hoort.

Geniet van de zomer, geniet van de geuren en geniet van een momentje van handverzorging. Wil jij nog meer in de COCONEY sferen zijn, volg dan ook Instagram, zie ik je daar?