Ben jij gelukkig met wat je doet?

Ben jij gelukkig met wat je doet?
Ik gooi dé vraag er maar gelijk in, een vraag waar je vast wat langer over na gaat denken. Je leven, je werk, relaties etc, voegen die nog iets toe aan jouw geluk?

Onder de palmbomen

Onder de palmbomen krijg ik de beste inzichten. Languit genieten van de warmte in de zon, mijmerend over mijn leven. Ik heb geleerd echt alleen te doen wat mij blij maakt. En natuurlijk sluit ik daarbij niet uit dat het wel eens voorkomt dat het even minder leuk is maar heej, dát hoort er ook bij.

Inmiddels heb ik ook geleerd dat ik zonder palmbomen ook goed kan voelen of iets bij mij past. Maar die sfeer van de palmbomen versterkt dit voor mij.

Intens genieten

Ik kan zo intens genieten in een omgeving waar de palmbomen groeien, dit kan Italië zijn of de Malediven, Zanzibar of de Spaanse eilanden. Palmbomen geven mij rust en het gevoel van relaxtheid. Dan heb ik het nog niet eens over de zoete geur van de bloemen en het zoete fruit. Een perfecte combi om mij even in dat gevoel terug te brengen.

Tropical feelings

Bovenstaande is ook zeker de reden dat ik gekozen heb voor een handverzorgingslijn met de geurbeleving van Tropical Feelings. Handverzorging is een ondergeschoven kindje terwijl onze handen alles voor ons doen. Dan verdienen ze toch echt wel dat beetje extra verzorging.

Hoe fijn is het dan als je een beetje handlotion op je handen doet en deze tussen je handen in beweging brengt en er een zalige geur je neus in kruipt. Je sluit je ogen en je ziet de zonnige stranden, je hoort de ruisende palmbomen en je voelt je tot rust komen. Wat een heerlijk moment ……

Volg je Coconey al via Instagram?