Over ons

Happy

“Ik ben het allergelukkigst als ik op mijn blote voeten kan slenteren over een warm strand, waar de palmen zachtjes ruisen en de lucht helderblauw is. De geuren van de warmte die in de loop van de dag veranderen van fris naar zoet. Heerlijk turen over een diepblauwe zee, schelpjes zoeken op het strand en genieten van een zoete cocktail”.

Mijn naam is Willeke den Hollander en de eigenaar en bedenker van Coconey handcare. In mijn eigen nagelstudio, waar ik mij richt op de natuurlijke nagel, zie ik veel dames met droge handen. Geen tijd, is vaak het antwoord als ik vraag of ze hun handen wel goed verzorgen. Daarom heb ik een handlotion ontwikkelt die snel in de huid trekt zodat het geen spoor van vettigheid achter laat.

De handlotion met een tropical feeling is gemaakt voor de bezige vrouw met weinig tijd. Ervaar een fris en verzorgd gevoel en geniet van een momentje ontspanning als je de tropische geur ruikt. Zorg dat je de “on the go” altijd in je tas zit, op je bureau staat of in de auto bij je hebt. Met de “refill” kun je zelf de dispenser of de “on the go” vullen. Super easy. 

Kies je voor de frisse Breezy Beach of juist voor een zwoele zomeravond van de Hawaiian Sunset?

Coconey handcare is een puur natuurlijk product en volledig vegan. Smeer bewust en koester de mooie producten die de natuur ons geeft. 

Contact

Review van klanten

Ik kan je veel vertellen maar ik laat jou ook graag aan het woord.

Eindelijk een handlotion die zo snel intrekt, ik kan mijn handen nu zelfs in de file insmeren, geen vet stuur meer.

Marlies

Oh ik hou zo van de geuren die mij doen denken aan een zalige zomervakantie. Elke keer als ik mijn handen insmeer droom ik weer even weg.

Anna

Ik kies bewust mijn verzorgingsproducten. Deze vegan handlotion is puur natuur en ruikt ook nog heel erg lekker.

Eva

Ik wil nu al niet anders meer. Heb je die verpakking ook al gezien, er is echt over nagedacht.

Marjolein

Volg Coconey ook op Instagram 

Volg