7 momenten om je handen te verzorgen

7 momenten om je handen te verzorgen. Ohhhh geen tijd hoor, de kinderen .., de hond .. mijn werk .. etc. allemaal smoezen. Het is nog geen gewoonte jouw dagelijkse handverzorging, zie het als je tanden poetsen, dát vergeet je toch ook niet? Ik help je een mooi moment te kiezen.

Coconey Breezy Beach handlotion is ontwikkeld speciaal voor jou. Jij hebt een druk leven een fijne baan, beweegt graag op de sportschool of met de hond en eventueel met kinderen. Ook zie je er graag verzorgd uit en ben je heel sociaal en sta je bewust in het leven.

Met deze vrouw in mijn gedachten ben ik het ontwikkelproces gestart. Wat heeft deze vrouw nodig om toch verzorgde handen te hebben. Wat is er dan belangrijk, steeds kwam ik op hetzelfde terug, de handlotion mag absoluut geen vet spoor achterlaten, het moet snel in de huid trekken. Als een handlotion ook nog lekker ruikt en je herinnert aan de heerlijke zomer dan krijg je ook het ontspannen zomerse gevoel terug.

7 momenten om je handen te verzorgen

7 momenten om je handen te verzorgen

  • Tijdens het ontbijt; een momentje dat je rustig de dag start
  • In de auto; tijdens de file, het wachten voor het stoplicht of net voor je uitstapt
  • Op kantoor; in een telefoongesprek of online meeting
  • Thuis op het moment dat je wacht totdat het water kookt of de koffie doorloopt
  • Na het handen wassen; een momentje van verzorging
  • Voor het slapen gaan, wekker gezet en je handen verzorgen. Val in slaap met de geur van een tropisch strand.
  • Voor de tv; perfect tijdens je chillmoment voor je favoriete programma.

Breezy Beach handlotion

Door de geur van kokos gecombineerd met een vleugje munt geniet je van een heerlijke ervaring die je doet denken aan een tropisch strand met een fris briesje.

Een handlotion die heel snel intrekt in de huid, zelfs de zandkorreltjes blijven niet plakken direct na het inmasseren van de handlotion.

Verkrijgbaar in een handige “on the go” en een “refill” verpakking. Zet de prachtige dispenser op een plek in zicht zodat je makkelijk een pompje handlotion kunt pakken.
Er is ook nagedacht over de verpakking, de verzending kan namelijk per brievenbuspost want jij bent natuurlijk niet altijd thuis 😉
Bestel je een product inclusief een dispenser, dan zal dit wel met de pakketpost worden bezorgd.